Voor een vergadering, maar ook voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, trainingsdagen en soortgelijke gelegenheden kunt u bij Het Glaslokaal terecht. In het glazen gebouw gelegen naast De Lummel zijn alle faciliteiten aanwezig voor uw overleg. Uiteraard is het mogelijk om het vergaderen te combineren met een overnachting bij De Lummel.

Vergaderen bij Het Glaslokaal - LangenboomAlle elementen
Voor u als zakelijk gebruiker van Het Glaslokaal, bieden wij de ruimte voor een teambuilding, workshop, training, overleg, presentatie of brainstorm; of kortgezegd ‘vergadering’. Wij bieden alle elementen voor een succesvolle bijeenkomst.

Elementen zijn krachten waartoe volgens oude filosofische concepten alles op aarde te herleiden is. Het Glaslokaal en haar mogelijkheden bestaat ook uit deze vier elementen, te weten: vuur, aarde, lucht en water.

Water
Volgens Boeddha staat het element water voor aantrekking. De heldere indeling, de eigentijdse inrichting en de landelijke omgeving zijn de aantrekkingspunten van Het Glaslokaal. De vergaderlocatie ligt aan de rand van De Kuilen, een prachtig meer met mooie natuur en ontspannende recreatiemogelijkheden. Het water van De Kuilen is helder, zoals het materiaal waaruit Het Glaslokaal voornamelijk bestaat. Zo wordt binnen buiten en is alles transparant.

Lucht
Lucht is altijd in beweging. Door de flexibele indeling en invulling van het vergaderprogramma, kunnen wij aanpassen naar uw beweging. We gaan voor de verbinding en zorgen dat u heerlijk vrij kunt ademen. Hierdoor ontstaan briljante ideeën en haalbare plannen. Wij zorgen goed voor u en zo zorgt u voor uw eigen succes.

Aarde
De aarde is de basis. In een bedrijf of organisatie moet soms stevig vergaderd worden. De druk stijgt, maar als het tijd voor ontspanning is, dan laten wij u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Allen samengesteld met producten uit eigen tuin of omgeving. Met de welkome pauze kunt u weer even landen en kort afstand nemen.

Vuur
Het Glaslokaal staat garant voor een warm Brabants welkom waardoor u en uw gasten zich direct thuis voelen. Ons huis is uw huis en uw wens is onze opdracht. We lopen het vuur uit onze sloffen met als enige doel echt die bijzondere gastvrije plek te zijn waar u het maximale uit de ontmoeting haalt.

U de ruimte, wij de invulling
Hoe u het wilt, zo doen we het. De bijeenkomst starten met een gezond ontbijt of de dag afsluiten met vers gebakken pizza uit een steenoven, het kan. Overnachten of een leuke activiteit? Ook dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden en we nemen deze graag persoonlijk met u door.

Kijk op de website van Het Glaslokaal, of neem contact op met Gerdy en vraag naar de mogelijkheden.