Naast de uitgebreide overnachtingsmogelijkheden beschikt De Lummel beschikt over diverse andere faciliteiten om het u als gast zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Goed begaanbaar
De gehele accommodatie is voor iedereen goed begaanbaar. Inpandig zijn er nauwelijks drempels, alle deuren zijn extra breed en de badkamer is ruim van opzet en heeft een aangepast toilet en wastafel. Ook de keuken is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Het buitenterrein is deels verhard en goed verlicht waardoor ook dit voor iedereen goed toegankelijk is.

Catering
Zin in een barbeque, gourmet, stampottenbuffet of iets anders lekker? Wij kunnen het voor u verzorgen.

Arrangementen
Voor het organiseren van uw eigen, willekeurige activiteiten, kunt u prima bij de Lummel terecht. Kijk voor recreatiemogelijkheden die de Lummel zelf aanbiedt bij arrangementen.

Huisdiervrij
Om rekening te houden met al onze gasten, zijn huisdieren niet toegestaan in De Lummel.

Speeltuin
Naast een terras met prachtig uitzicht, een mooi buitenterrein – deels verhard en goed verlicht – zijn er buiten ook speeltoestellen te vinden, waaronder een vogelnestschommel. Deze zorgen voor veel speelplezier voor de kinderen en gemak voor de ouders. Een paar aangepaste speeltoestellen zorgen voor speelplezier voor iedereen.

Jeu des boules & tafeltennis
Ook is er buiten een Jeu des boules-baan aanwezig – inclusief spelbenodigdheden – en er staat een tafeltennistafel.

Kamperen
Er is – alleen in combinatie met verhuur van de groepsaccommodatie – beperkt de mogelijkheid tot kamperen.

Faciliteiten zakelijk
Mocht u een vergadering, cursus of presentatie willen houden of particulier van zakelijke faciliteiten gebruik willen maken, dan bent u bij De Lummel op het juiste adres. Op aanvraag zijn er voorzieningen beschikbaar zoals een flip-over, projectiescherm en beamer. U beschikt daarnaast over een draadloze internetverbinding die u op alle plekken in de accommodatie de mogelijkheid biedt van uw laptop gebruik te maken. Kijk voor meer informatie ook bij Zakelijk.

Begeleide vakantie
De gehele accommodatie is goed begaanbaar en toegankelijk voor mindervaliden. Ook voor eventuele extra zorg kunt u bij De Lummel terecht. Voor een begeleide vakantie kunt u onder andere terecht via de site van Dichterbij, Tendens, Adios, MEE en Lunet-zorg. Heeft u hierover vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.