Wanneer u verblijft bij  de Lummel, beschikt u als enige over de volledige accommodatie. In de grote leefruimte bevindt zich een riante keuken voorzien van een kookeiland, waar veel plaats is om gezellig te kokkerellen. Centraal in deze ruimte staat een vrijstaande haard met daarnaast een kinderspeelhoek. Via de tuindeuren kunt u het terras betreden. Hier is voldoende zitgelegenheid waar u onder een parasol kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Begane grond
Op de begane grond vindt u daarnaast ook twee ruime slaapkamers: 1 x 3-persoons en 1 x 2-persoons. In de 2-persoonsslaapkamer staan twee verhoogde seniorenbedden. Aansluitend vindt u op de begane grond een badkamer inclusief babykamer, wasmachine en droger en uitgebreide sanitaire voorzieningen. De boerderij is geheel toegankelijk voor mindervaliden.

Indeling
1 x grote zit-, woon- en eetkamer met ruime keuken
1 x slaapkamer met 2 x 1-persoons bed
1 x slaapkamer met 1 x stapelbed en 1 x 1-persoonsbed
1 x badkamer met invalidentoilet
2 x toiletten
1 x urinoir

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping vindt u 7 slaapkamers (6 x 2-persoons en 1 x 4-persoons), die voorzien zijn van een wasbak met warm en koud stromend water, een tv met dvd-speler, een opbergkast en andere gemakken zoals draadloos internet. Het bijzetten van een campingbedje is op iedere kamer mogelijk. Er zijn in totaal vier campingbedjes aanwezig.

Indeling
6 x slaapkamer met 2 x 1-persoonsbed
1 x slaapkamer met 1 stapelbed en 2 x 1-persoonsbed
2 x toiletten
2 x ruime inloopdouches