De Lummel beschikt naast de uitgebreide overnachtingsmogelijkheden over diverse andere faciliteiten om het u als gast zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Lees hieronder over de voordelen van onze accommodatie:

Goed begaanbaar
De gehele accommodatie is voor iedereen goed begaanbaar. Inpandig zijn er nauwelijks drempels, alle deuren zijn extra breed en de badkamer is ruim van opzet en heeft een aangepast toilet en wastafel. Ook de keuken is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Het buitenterrein is deels verhard en goed verlicht waardoor ook dit voor iedereen goed toegankelijk is.

Faciliteiten zakelijk
Mocht u een vergadering, cursus of presentatie willen houden of particulier van zakelijke faciliteiten gebruik willen maken, dan bent u bij de Lummel aan het juiste adres.
Op aanvraag zijn er voorzieningen als onder andere een flipover, projectiescherm en een beamer aanwezig. U beschikt daarnaast over een draadloze internetverbinding die u op alle plekken in de accommodatie de mogelijkheid biedt van uw laptop gebruik te maken. Kijk voor meer informatie ook  bij zakelijk.

Catering
Zin in een barbeque, gourmet, stampottenbuffet of noem maar op, dan regelen we dat graag voor u!

Eigen activiteiten organiseren
Voor het organiseren van uw eigen, willekeurige activiteiten, kunt u prima bij de Lummel terecht.
Kijk voor recreatiemogelijkheden die de Lummel zelf aanbiedt bij arrangementen, actief en verhuur.

Huisdieren
Helaas kunnen wij geen huisdieren toelaten.

Buitenfaciliteiten
Speeltuin

Naast een terras met prachtig uitzicht, een mooi buitenterrein (deels verhard en goed verlicht), zijn er buiten ook enkele speeltoestellen te vinden, waaronder een vogelnestschommel. Deze zorgen voor veel speelplezier voor de kinderen en gemak voor de ouderen. Een paar aangepaste speeltoestellen zorgen voor speelplezier voor iedereen.

Jeu des boules en tafeltennis
Ook is er buiten een Jeu des boules-baan aanwezig (inclusief spelbenodigdheden) en er staat een tafeltennistafel.

Kamperen
Er is (alleen in combinatie met verhuur van de groepsaccommodatie), beperkt de mogelijkheid tot kamperen (zie daarvoor ook tarieven).

Begeleide vakantie
De gehele accommodatie is goed begaanbaar en toegankelijk voor mindervaliden. Ook voor eventuele extra zorg kunt u bij de Lummel terecht. Voor een begeleide vakantie kunt u onder andere terecht via de site van Dichterbij, Tendens, Adios, MEE en Lunet-zorg. Heeft u hierover vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.