Naast de omgeving, die het bezichtigen waard is, biedt de Lummel ook zelf activiteiten aan. Zo kunt u diverse speciaal samengestelde fiets- en wandelroutes afleggen in Langenboom en omgeving en eventueel een compleet arrangement met maaltijd samenstellen.

Tourtodo
Een tocht via je mobiel lopen, tourtodo is een nieuwe app die je zelf kunt installeren op je mobiel.
Wanneer je het verkregen nummer invoert kun je op eigen tempo de tocht volbrengen. Leuk om te doen “Dierenrijk Langenboom” geschikt voor iedereen die lekker even aan de wandel wil.

Fiets- en wandeltochten
Enjoy Langenbom is moi
Tijdens deze tocht geniet u van een mooi stukje Langenboom tijdens een ontdekkingstocht naar de ontstaansgeschiedenis van Langenboom en omstreken. Dit is een fiets- of wandeltocht van ongeveer 18 km, samengesteld door twee enthousiaste Langenboomse natuurmensen: Gerard en Doortje Hermens. U geniet van de culturele bezienswaardigheden, maar vooral ook van de diversiteit van flora en fauna.

Fietsroute van bosche bol tot bosche school
Deze route van 50 km is opgedragen aan de Schaijkse architect Jan de Jong, die geldt als een van de productieve ambassadeurs van de architectuurstijl Bosche school. Op veel plekken van Brabant staan gebouwen die de stijlkenmerken van de Bosche school hebben. Zie hieronder de ‘beleefroute’app en veel plezier!

Maasfietsroute
De internationale fietsroute start in Franrijk en eindigt in Hoek van Holland, de route gaat ondermeer door het Land van Cuijk. Wanneer u deze route fietst is de Lummel een goed adres als overnachtingsplek.