Als u verblijft bij de Lummel, beschikt u als enige over de volledige accommodatie. In de grote leefruimte bevindt zich een riante keuken voorzien van een kookeiland, waar veel plaats is om gezellig te kokkerellen. Centraal in deze ruimte staat een vrijstaande haard met daarnaast een kinderspeelhoekje. Via de grote tuindeuren in de leefruimte kunt u het terras betreden. Hier is voldoende zitgelegenheid waar u onder uw parasol kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Begane grond
Op de begane grond vindt u daarnaast ook twee ruime slaapkamers: 1 x 3-persoons en 1 x 2-persoons.
In de 2-persoonsslaapkamer staan twee verhoogde seniorenbedden. Aansluitend vindt u op de begane grond een badkamer inclusief  wasmachine en droger en uitgebreide sanitaire voorzieningen. De boerderij is geheel toegankelijk voor mindervaliden.

Faciliteiten beneden:
1 x grote zit-, woon- en eetkamer met ruime keuken
1 x slaapkamer met 2 x 1-persoons bed
1 x slaapkamer met 1 x stapelbed en 1 x 1-persoonsbed
1 x badkamer met invalidentoilet
2 x toiletten
1 x urinoir

Bovenverdieping
Op de bovenverdieping vindt u 7 slaapkamers (6 x 2-persoons en 1 x 3-persoons), die voorzien zijn van een wasbak met warm en koud stromend water, een smart tv, een opbergkast en andere gemakken zoals draadloos internet. Het bijzetten van een campingbedje is op een aantal kamers mogelijk. Er zijn in totaal vier campingbedjes aanwezig.

Faciliteiten boven:
6 x slaapkamer met 2 x 1-persoonsbed
1 x slaapkamer met 3 x 1-persoonsbed
2 x toiletten
2 x ruime inloopdouches